Het beste kleur- en stijladvies

Audrey Thermolle, aangenaam. Rasechte Brusselaar en dus perfect tweetalig. Van kindsbeen af, leef ik met een regenboog aan kleuren in mijn hoofd. In die tijd vertaalde ik die naar de echte wereld met potloden, verf en schmink.

Ik behaalde een bachelor in Toerisme, maar wist toen ik afstudeerde al dat die me wel mooie herinneringen aan verre reizen en een voorliefde voor taal, maar geen droomjob zou opleveren. Ik ging aan de slag in de mode en retailsector, maar ook daar kon ik mijn ziel niet in kwijt. Ik wilde mijn eigen weg uitstippelen, niet langer voor een baas werken maar mijn eigen onderneming opstarten.

Het zat op persoonlijk en gezondheidsvlak een tijdje niet mee, maar daardoor ging ik wel op zoek naar mijn ware ik. Ik moest en zou er achter komen wat mijn passie was en hoe ik daar mijn droomjob rond kon bouwen. Die regenboog in mijn hoofd die ik al te lang had weggeduwd, keerde terug. Alleen uitte hij zich nu niet op papier, maar in mijn passie voor mode, cosmetica en decoratie.

Ik ging terug naar ‘school’. Ik beëindigde met succes de opleiding tot kleur, stijl en imago consulente en basis visagie. Daarmee focuste ik me vooral op het uiterlijk, maar daar wilde ik het niet bij laten. Echte schoonheid zit van binnen. Weer naar school dus, dit keer voor de opleiding tot life coach.

Nu ben ik er helemaal klaar voor. Om jullie te helpen van binnen en van buiten te stralen. Als je coach help ik je ware ik te vinden zodat je je goed in je vel voelt. Daarnaast help ik dat zelfvertrouwen graag nog extra boosten door je het juiste imago, de perfecte stijl en mooiste kleuren aan te meten.

Kan jij wel wat hulp gebruiken, om je binnen-, buitenkant of beiden weer te laten stralen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend en we bespreken samen waarmee ik je kan helpen. Een intakegesprek behoort ook tot de mogelijkheden.

Tot gauw!


Straal van binnen én van buiten, met Colors and Coaching!

Contact

Audrey Thermolle Tel:+32492/455 413 Email:contact@colorsandcoaching.be
© Copyright - Colors and Coaching 2019